Fredag: eldstemann hadde hjemmeoppgave i Mat & Helse: å lage en «miljøvennlig» middag. Mer hjemmeskole i dette faget nå, da ungdomsskolen kjører «rødt nivå» pga pandemien.
Resultatet ble veldig bra: grønnsakssuppe laget fra bunnen og hjemmelagde rundstykker.
Fredagskveld. Vi ser på julekalenderen Stjernestøv sammen med de to minste.
Lørdag: det ble risgrøt til lunsj, delvis laget som dynegrøt.
Lage pepperkakedeig.
Ærender på post, Plantasjen, Biltema og Meny.
Levergryte til middag.
Strikking og Maskorama på tv om kvelden
Nok en søndag med digital gudstjeneste fra Langhus kirke
Tradisjonell pepperkakebaking
Det går fint å kjevle og spise samtidig
Luftetur med gubben og minsten. Først fylle opp fuglemateren og klatre litt.
Tussetjern i tussmørket
Alltid gøy å kaste pinner og stein i vannet
Treretters igjen: rester av grønnsakssuppen til forrett
Plukkfisk til hovedrett
Riskrem til meg...
Og smaksprøver fra baksten til de andre
Etter middag spilte alle sammen Hei-spillet
Så var det Stjernestøv-tid igjen.
Nå er det straks tid for Atlantic Crossing!
Ok blogg - du får med det meste1 KLEM!
SvarSlett