søndag 13. mars 2016

The big FOUR-O

Jeg har visst nådd en milepæl. Jeg er ikke i 20-30 åra lenger. Jeg har begynt på 40-50åra!
Jeg ble altså 40 år den 4. mars, men hadde ingen 40årskrise. Men litt rart er det jo - har nesten lyst til å fnise litt når jeg sier hvor gammel jeg er, og har begynt å tenke at jeg må oppføre meg voksent. Ikke på en kjedelig måte, men med litt tyngde. Ha mine meningers mot, og la være å si ting som "Unnskyld, men jeg tror kanskje at....". Nei; "Jeg mener at!" Vise at jeg har den selvtilliten jeg burde ha i min alder. 
 Siden dagen min falt på en fredag hadde jeg fri, og benyttet selvsagt tiden til å gå en skitur. Nysnø, men litt for mildt, og det var kladdeføre. En fin tur likevel - jeg gikk min "yndlingsløype" til Stallerudhytta og videre mot Siggerud. Her var det noen bakker - det gikk bra oppover, men pga kladdeføret gikk det ikke bra nedover. PLUTSELIG ble det bare veldig glatt og jeg falt et par ganger. 

 Siden eldstemann skulle være med SFO på bowling ble det bare mellomstmann jeg hentet på skolen kl 13:15, og vi dro til Vinterbro, handlet og koste oss på Burger King. Etter middag dro gubben pluss alle tre gutter til Ski storsenter - alle ville være med å kjøpe gaver til meg, og de hadde på forhånd bestemt seg for hva de skulle kjøpe: Smykker og sjokolade.

 Gubben hadde på forhånd gitt meg gavekort på spa, men han ville jo kjøpe noen blomster til meg også. De var fra alle sammen!

 Eldstemann hadde helt på egen hånd valgt ut dette til meg!

 Mellomstmann sa rett før de dro at kanskje han skulle kjøpe noe annet enn smykker. Og det gjorde han. Både han og pappaen trodde nok at dette var en såpe, men det var jo en eksklusiv håndkrem, og han var SÅ stolt over at han hadde gitt meg en så fin gave.
 
Minstemann ville kjøpe sjokolade til meg, og hva er da mer naturlig at han kjøper den aller beste sjokoladen han vet om?

 På lørdag var det på tide med jenteselskap. Jeg har jo tidligere, på homeparty-blogginnleggene mine, fortalt litt om at jeg prøver å bygge et nettverk her på Langhus, men at det ikke har vært så lett. Jeg iniviterte alle som har vært på de tre siste homepartyene mine til å feire 40årsdagen min. Som vi ser resulterte det i 5 gjester. Og det kan jeg jo ikke være misfornøyd med! Vi hadde det nemlig veldig hyggelig, og det ble et vellykket selskap. (Jeg inviterte også venninner og kusiner fra Rogaland + Marianne på Hamar, men ingen av disse hadde anledning).

 Slik ser en 40-åring ut i våre dager. Vet ikke hvorfor jeg ikke tok flere bilder fra festen min, men jeg serverte pastagryte med røkelaks, med mye god hvitvin, Pavlova kake og brownies til dessert, og til slutt satte vi oss i stuen med sjokolade og jordbær. Restene ble spist opp søndag formiddag, da alle guttene som hadde overnattet hos bestemor kom tilbake sammen med bestemor, og så ble jeg feiret litt til. Tre heile dager til ende!

Til slutt: Søndag ettermiddag var jeg i forsinket bursdagsselskap hos Unni - ost, te og champagne-party med et utrolig lekkert dekket bord. Dette var også et veldig hyggelig selskap som dannet en fin avslutning på "festehelga".

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du leser bloggen min!