torsdag 14. august 2014

Eldstemann 8 år

Så var min eldstemann, førstefødte, tronarving og stolthet blitt 8 år. Og som vi husker fra i fjor (se link: http://elisabethkras.blogspot.no/2013/08/fargerikt-bursdagsselskap.html) liker han å gi meg noen utfordringer. Eller kanskje det er jeg som liker å få dem. Uansett, litt tidligere i år viste han meg denne tegningen og sa at SÅNN kake ville han ha i bursdagen sin. Se også beskrivelsen under!
 
 
Så da må mamma prøve å lage! Med sjokolademousse, krem og jordbærsyltetøy inni, og gul fudge oppå. Det var ikke marsipan! Kjøpte det på Jernia.
 
Resultatet ble ikke så verst, og den smakte bra. Men jeg skulle ha knadd de to fudgeklumpene sammen før jeg kjevlet ut, slik at den skjøten på midten hadde vært unngått. Men heldigvis hadde jeg noen ekstra roser som kunne pynte den opp litt. Etter å ha stått litt i kjøleskapet hadde også kremen fra kremsprøyta lagt seg litt, og det var bra, så lignet den mer på tegningen. I tillegg hadde vi en ostekake, så det ble mer enn nok mat til familieselskapet vårt på søndag, der bestemor var eneste gjest :-) Bursdagsbarnet var veldig fornøyd, både med kaken og gaven: min gamle mobiltelefon. Jeg var verdens beste mamma. "Jeg prøver", sa jeg. "Du prøver så hardt at jeg liker deg" sa han.
 
På tirsdag, selve bursdagen ble det for tredje gang feiring i Hurlumheihuset. Denne gang i "Slottet" som de kaller det bittelille rommet med plass til 13 barn (og akkurat så mange var de også + svett mamma som prøvde så godt hun kunne å holde styr på alle sammen).

Det er jo et fint og gjennomført rom - "riddersalen" hadde jeg kalt den

Her sitter prinsen min på tronen sin og nyter en Fanta.

Og så var spise-ordealen overstått, villdyrene sluppet løs i lekeland, og heldigvis var det ikke meg som skulle rydde opp etter popcornkrigen.
 
 

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du leser bloggen min!