søndag 21. september 2014

Homeparty

 
På fredag hadde jeg et lenge planlagt homeparty. Produktet het Partylite, og består av telys, duftlys, lysestaker etc. Jeg var første gang på et Partylite-homeparty i USA i 1999, og da jeg hørte at det var kommet til Norge for noen år siden hadde jeg lyst til å holde et selv. Men så er det å finne et tidspunkt som passer. Nå når barna var større og svigermor har fått stor leilighet, (med plass til mann og barn for en natt - da vi ikke har toetasjers hus med soverom oppe, men derimot det meste på et plan, ville dette være beste løsning om jeg ville ha et dameselskap) var endelig tiden kommet. Trodde jeg.
 
Det viste seg å bli vanskeligere enn man skulle tro. Jeg fant den fredagen som passet best hele høsten (for meg + noen av de jeg ville ha med) og inviterte. Men så var det jo akkurat da gubben skulle på kick-off med jobben på Kielferja. Jeg nektet å gi opp for det, ringte bestemor og spurte om de to store guttene kunne overnatte hos henne, og det kunne de. Minstemann hjemme - ikke optimalt, men det skulle jeg greie.

Først må jeg forklare at jeg har prøvd to ganger før i år å arrangere homeparty - både i mars og i mai. Begge ganger måtte jeg avlyse da jeg syntes vi ble for få. Jeg hadde jo planlagt å ha TO produkter, Partylite og et produkt til, og da kunne jeg ikke stille med 6-7 damer. Jeg skjønte etter hvert at jeg la lista for høyt, og ville så kun ha ett produkt om gangen. Og denne gang var jeg fast bestemt på å gjennomføre uansett hvor få vi ble.

Fem år har vi bodd her på Langhus. Og vi stortrives. Men. Jeg må innrømme at jeg ikke er helt fornøyd med vårt sosiale nettverk. Jeg kjenner veldig mange hyggelige damer. Som alltid stopper og slår av en prat når jeg treffer dem på veien, skolen, kirken eller i butikken. Men det er en høy terskel for å invitere hjem, synes jeg. At kanskje noen av bekjentskapene kan gå over til vennskap. Og i mitt hode blir terskelen noe lavere når jeg kan invitere til homeparty, i stedet for selskap uten salg av produkt!

Derfor var det veldig viktig for meg å få gjennomført partyet denne gang. Det sosiale var det viktigste, tilbud om salg av de vakre Partyliteproduktene vil jeg kalle en god bonus!
Jeg inviterte 19 damer (flere enn i mars+ mai) Og da regner jeg IKKE MED at jeg i tillegg også inviterte alle 15 damene på jobb + alle 27 mødrene i klassen til eldstemann (gjennom facebook gruppen til klassen) OK, alle mødrene er sikkert ikke med i den gruppa. Men uansett. Hvor mange foruten meg kom på partyet? FIRE. Og en av dem stod ikke på lista engang men ble tatt med av Unni. (Men hun skal definitivt også stå på lista fremover!)

Jeg er utrolig takknemlig for at disse damene ville komme, og vi hadde en kjempehyggelig kveld, som jeg håper at bildene viser. Konsulenten fra Partylite var bare glad for at vi var ganske få, for hun var helt ny som konsulent. Men veldig flink! Ingen av oss kunne ane at hun hadde migrene. Unni var full av tannverk og smertestillende. Minstemann hadde kastet opp i bilen på vei til bestemor, (men var nok bare bilsyk, for han ble kveldens sjarmør og var opp helt til klokken tolv). HVEM der oppe eller nede er det som ikke unner meg dette partyet!!!??? MEN vi gjennomførte og det ble en fin kveld.

Nå må jeg jo også legge til at mange av de som ikke kunne komme hadde veldig gode grunner for det. En som skulle komme måtte utebli pga at sønnen hadde skadet seg alvorlig på sykkel samme dag. At man skal avgårde på en lenge planlagt tur er selvfølgelig ok, og noen har også kommet med "motforslag" altså "kan vi ikke heller møtes en gang sånn eller slik" - det er hyggelig. At man er alene med barn eller har huset fullt av gjester er også en akseptabel grunn. Men at man har det for travelt, eller skal ha et barneselskap i helgen en eller annen gang, det lukter lang vei av "vil ikke". Men det er ok. Jeg blir bare litt oppgitt over at det "bare er meg + noen få" som trenger et avbrekk i hverdagen med litt sosialt samvær.
 
Men jeg er jo ikke kjent for å gi opp. Jeg satser på nytt homeparty i mars igjen, denne gangen med det andre produktet, som er noen flotte smykker. Da skal jeg kun ha ost, kjeks og vin, jeg så at det var det som passet best ved en slik anledning en fredag kl 20. Håper på litt flere da. Vil du bli med? :-) ;-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du leser bloggen min!