søndag 20. september 2015

Høstvisitt på Hamar

Nå var det atter en gang på tide med et Hamarbesøk, denne gang for å feire både eldste og nesteldste jenta som har hatt bursdag i løpet av sommeren. Og dessuten hadde far i huset bursdag dagen etter. Vi tok også med i beregningen minstejenta som har bursdag i oktober, og slengte likså godt på en gave til gutten også. Våre to eldste fikk også gaver da de også har hatt bursdag siden sist. Så det ble rene "lille julaften" som bestemor sa. Ja for selvsagt var hun og niesen vår med også.

 Dette store rognebærtreet har jeg faktisk aldri lagt merke til før. 

Plommer! Vi fikk to liter med oss hjem, i tillegg til flere flasker saft, to beger ripsgele og et beger jordbærsyltetøy.

 Nytt familiemedlem, kattungen Buster

Eldstemann fikk bestemor til å kjøpe denne hatten til ham da vi var innom Maxi på Hamar. Turen til Hamar var ganske strabasiøs pga at minstemann kastet opp (heldigvis hadde jeg med skift til ham), og vi måtte innom bensinstasjon og kjøpe vann og tørkepapir og ordne opp. Senere fikk mellomstmann akutt vondt i magen og vi måtte stoppe i veikanten for at han skulle på do. Noe som resulterte i at han måtte skifte alt av bukser. Heldigvis fikk vi vasket alt i vaskemaskinen hos Marianne. 

 Det ble et hyggelig besøk. Jeg var mye oppe på hemsen med minstemann som var helt i ekstase over bilbanene der, og ute i hagen med de minste barna som var på trampolinen eller spilte fotball. 

Hortensian ikke helt avblomstret her ennå. 
 Vi spiste blomkål med reker til forrett, med en saus av Creme Fraiche, majones, ketchup, salt, pepper og revet løk. Til hovedrett betasuppe. 

 Flere kaker til dessert, bl.a pikekyss. 

Det ble sent før vi kom oss hjem, som vanlig. Men så hadde vi da endelig fått feiret burdager, og da spesielt eldstejenta som ble 18 år i sommer. 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du leser bloggen min!