fredag 2. oktober 2015

Vangsgutane (og jenta)


Nå er det fredag igjen, og da får jeg endelig tid til å skrive om søndagen som var! Opp sent, bake grove rundstykker, pakke sekk med nybakte grove rundstykker, kakao og vann, lesse de to eldstes sykler, barnevogn (minstemann illskrek fordi ikke han fikk ha med sykkel) og sekk i bilen, og dra til Bysetermosen hvor vi flere ganger tidligere har gått flotte høstturer i skogen i retning Vangen.
 Alle bildene i dette innlegget har jeg hentet fra Internet, for jeg hadde hverken med kamera eller telefon. 

Men denne gangen kom vi oss faktisk helt TIL Vangen! Og det var jo derfor vi hadde med syklene til guttene. Bare små pauser underveis.
Vi fulgte skiltene!.

Tid for lunsj! Men hadde vi visst hvor mye veps det var her hadde vi nok tatt nistematen et annet sted. Det skal vi huske til neste september. 

Og her er det jo noen dyr å se på også. Grisen lå inni skjulet sitt og gryntet. En stor opplevelse for de minste. Der var det også to hunder i luftegård, og "en okse" som mellomstmann sa, men som egentlig var en vær!
 Tre slike hester så vi. Og noen sauer. Pga av all veps og knott gikk vi i likhet med mange andre innendørs - jeg spurte om det var lov å ha medbrakt mat der inne, og det var det. Så ble det rast nr 2 der inne - litt roligere, mindre redde barn og færre veps.

Det var flere utstoppede dyr der, som barna ble veldig fascinerte av. 

Så var det å begi seg på hjemvei. Mellomstmann klaget over vondt i hodet så gubben måtte krumbøyd trille sykkelen hans nesten hele veien tilbake, og vi kom hjem alt for sent til at det var noen vits i å lage den planlagte fårikålen. Men alt i alt var det en flott tur - vi følte oss veldig sporty! Mer av slikt! Vi planlegger tur til Rausjø i morgen!

Les mer om Vangen skistue her:

God helg - og ta deg gjerne en tur i skogen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du leser bloggen min!