søndag 24. juni 2018

Atter en niåring

Så var det mellomstmanns tur til å bli ni år!
Selve niårsdagen foregikk i stillhet, da den store hendelsen den dagen var minstemanns avslutningsfest i barnehagen - den måtte jo prioriters!

Men på lørdag - selveste St. Hansaften, durte vi til med både barneselskap og familieselskap. 

 Først barneselskap på Rush trampolinepark. Her feirte han sammen med 6 andre gutter fra klassen. Jeg hadde egentlig tenkt å ha bursdagen hjemme i år, men han fikk feire den på RUSH på betingelse av at det blir hjemme neste år!

 Så var det familieselskap hjemme etterpå. Gjester var selvsagt bestemor, og tante tok turen fra Hønefoss sammen med samboer og de tre yngste barna.
Menyen var indisk kylling, med rester av 17. maikakene etterpå. En liten sjokoladekake hadde jeg også bakt på morgenkvisten, siden bursdagsbarnet heller ville ha det, og den hadde ni lys på. 
 
Populær gave fra tante og søskenbarna! 
"Vannsklie" som i motsetning til den vi har fra før ikke trenger ligge i bakke men funker på flat mark også. Barna lekte med denne lenge, med vann og såpe, og endte opp i badekaret inne til sist. Her ser vi bursdagsbarnet og minstemann. Eldstemann og den eldste fetteren så vi ikke mye til, de så film i kjellerstua! 

En fin niårsfeiring!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du leser bloggen min!