søndag 31. mai 2015

BMSLLL - uken som gikk

B for brennelser
 
Mandag: Jeg var ute i 1,5 timer og røsket opp brennesler og annet rask fra hagen.
 
 
M for mygg
Tirsdag: Kløe. Under hagearbeidet dagen før var det visst en åpen "glipe" mellom genser og bukse. Det resulterte i 21 - tjueen - myggstikk bak på nedre del av ryggen!!!
 
S for skole
Onsdag: Mellomstmann og jeg var på åpen skole og fikk vite hvilken klasse han skal begynne i til høsten, og fikk treffe læreren han skal få. Dette hadde jeg vært nysgjerrig på lenge! Mellomstmann synes først det var litt skummelt å gå inn i klasserommet, men ville bli med inn til slutt da det var noen han kjente fra barnehagen der. Så besøkte vi SFO lokalene etterpå. Der gikk jo aldri eldstemann, siden jeg var hjemme med minsten det året han gikk i første klasse, men mellomstmann skal gå tre dager i uken. Jeg går ned til å jobbe 60% neste skoleår.
 
T for Tusenfryd
Torsdag: Vårt årlige familiebesøk på Tusenfryd. Minstemann sovnet i bilen på vei dit, og sov en stund i vogna. Så vi delte oss opp - jeg og mellomstmann tok først bestefars bil et par ganger, og så ville han prøve denne:

Litt skummelt på vei opp, men vi prøvde å fokusere på utsikten og hvor modige vi var. Han fikk også prøve radiostyrt båt, radiobiler og "kjøreskolen" hvor han fikk sertifikat etterpå. Og Lucky Duck. Han ville altså prøve mye mer i år enn han har villet før. Han og jeg og minstemann tok også den gamle karusellen sammen (øverste bilde). Det ble litt is-spising også. Så ville minstemann ta bestefars bil også - to ganger! Dvs 4 ganger til sammen for meg.

Denne turde ikke mellomstmann ta, men minstemann ville! Han satt bare og flirte, men en runde var absolutt nok for meg!

Verdens minste berg- og dalbane. Den ville også minsten ta to ganger. Igjen satt han bare og flirte, mens jeg satt med et veldig stivt smil og tviholdt fast i ham og i vogna. Tenke seg til at jeg kjørte berg- og dalbane som ung! Riktignok var jeg 14 år siste gangen.... 
Trollstien gikk vi også. Et meget vellykket Tusenfrydbesøk denne gang!
 
L for loppemarked
 
Fredag: Nå som jeg har blitt korpsmamma er det bare å stå på . Fra kl 18 til kl 23 var det å sjaue bøker opp i hyllene i "bokavdelingen" - utenfor 4.klasse-SFO bygningen på skolen.
Lørdag: Møte kl 7 og sjaue ferdig til loppemarkedet åpnet kl 10.30. Og så selge og selge bøker, med noen få pauser i regnet og blesten - heldigvis var bøkene under tak, men det blåste kaldt. Stengte kl 15.
Søndag: Mye bedre vær! I dag fikk jeg møte kl 12 da loppemarkedet åpnet, siden medselgeren min fikk gå tidligere dagen før. Eldstemann var med og hjalp til med forskjellig hele dagen. Da vi stengte kl 15 hadde vi solgt mye, spesielt under "posesalget" men SÅ mye igjen, og alt måtte vi kaste! Jeg tok med meg en fin serie med Sigrid Undset Middelalderromaner i ti bind - klarte ikke tanken på at den skulle kastes. Eldstemann kjøpte noen blader, en barnebok og dessuten en "fin" pyntesak han skulle ha på skrivebordet sitt. Så var det å rydde og kaste - eldstemann var med på å knuse de stolene som ikke hadde blitt solgt!
 
Håper du har hatt en fin helg og uke, enten den har vært hektisk eller rolig!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Husk å skrive i teksten hvem du er hvis du kommenterer som Anonym!

Tusen takk for at du leser bloggen min!