søndag 22. desember 2019

4. søndag i advent 2019


Fredagens julekalendergave var billetter til Putti Plutti Pott i Oslo Spektrum, så etter jobb møtte jeg gubbe og sønner på Oslo S, og vi gikk til Spektrum sammen.

 Snek meg til å ta et bilde helt til slutt. Dette er en fin forestilling, som jeg tok de to eldste med på for tre år siden, og som jeg også så selv da jeg var i ca 12årsalderen. 

Var redd det skulle bli omgangssyke her da mellomsten kastet opp natt til lørdag, men heldigvis ble det ikke mer. 

 Lørdags formiddag gikk med til vasking og ordning til gjestene våre skulle komme. Nemlig mormor og morfar som gubben hentet på flyplassen. Også i år hadde mormor med hjemmebakst, konfektkaker og delfiakake. 

 Gubben og jeg måtte ut og julehandle, derfor ble det enkel middag med ferdigkjøpt pai, hvitløksbrød
 tomater og fetaost. 

 Sjelden tv-kveld - jeg står nemlig nederst på fjernkontroll-rangstigen her i huset, dessuten har jeg aldri tid til å se på TV heller, men på lørdag ville jeg gjerne se konserten med Kurt Nilsen og KORK, og det fikk jeg. En flott opplevelse! Blir bare mer og mer imponert av Kurt Nilsen, som ikke sang en eneste dårlig tone under hele konserten. 

Søndag: Var tidlig oppe for å vaske kjøleskapet uforstyrret, og å lage middagen ferdig, siden dagens kalendergave var kino kl 14! Jeg og de to minste så Snekker Andersen og Julenissen: Bygda som glemte at det var jul, mens gubben og eldstemann så Star Wars filmen. 

 Pastitsio om kvelden

 Vet jeg tok nesten likt bilde i fjor, men når det er 4. søndag i advent må det liksom være med. I fjor var 4. søndag i advent også lille julaften, men i år føler jeg at jeg får en dag ekstra siden lille julaften er i morgen, og det trengs. 

 Mellomstmann syntes at det skulle være en liten julekrybbe inni den store julekrybben!

 I løpet av dagen fikk jeg også funnet frem litt julepynt, sakte men sikkert. 

 Disse lysene kjøpte jeg i fjor.

 Slik ble sølvbrettet i år - dette lyset kjøpte jeg på Løiten lysutsalget på Kolbotn senter for noen uker siden. 

Juletreet er hentet inn for akklimatisering. Skal pyntes i morgen. En vakker dag pynter vi kanskje bare palmen istedet.....

Ønsker alle en riktig god jul!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Husk å skrive i teksten hvem du er hvis du kommenterer som Anonym!

Tusen takk for at du leser bloggen min!