søndag 5. mai 2013

Bilder fra helgen

Det har vært en fin helg! Eldstemann fikk med seg noen utskrevne bøker hjem fra skolen. Den ene het "Turbok" og det er en bok som de skriver og tegner i når de har vært på tur, noe de er hver fredag. Syns eldstemann har mange uttrykksfulle tegninger. Spesielt likte jeg godt der han har tegnet seg selv som sint:
 
Han er en temperamentsfull gutt!
 

Lørdag var vi hos frisøren, hvor han fikk den "piggsveisen" han ba om. Kommer ikke så godt fram på bildet. Han hadde visst egentlig ment ordentlig punker-hår, men det får han skaffe seg når han blir voksen (vi krysser fingre.....)

Gubben hadde en produktiv helg som innebar klargjøring av grill for sesongen, vasket peiser, kalking og sprøyting av plen. Pluss påbegynte et "hundehus" til eldstemanns tøyhund. Dette var etter eldstemanns ønske og han fikk selv male plankene til huset sammen med en klassekamerat som bor i gata vår. 

"Jeg vil ut!". Vi gikk tur med de to minste (minstemann i bæresele på rygg igjen) for å finne et passende sted å stå når vi skal se eldstemann i 17. mai toget for første gang. Vi fant et! Ellers har vi vært mye utendørs, på terrassen og frem og tilbake på veien med forskjellige sykler. Besøk av klassekamerater.
 
Nå er hjemmet klargjort og ryddig for en gangs skyld, og snart venter senga! God natt!

1 kommentar:

Husk å skrive i teksten hvem du er hvis du kommenterer som Anonym!

Tusen takk for at du leser bloggen min!